Wolf Lightbox- Led Lamp

Copyright Claim

Wolf Lightbox- Led Lamp

Boost
10
2
0

Print Profile(1)

All
P1S
P1P
X1
X1 Carbon
X1E
A1

0.2mm layer, 3 walls, 15% infill
0.2mm layer, 3 walls, 15% infill
Designer
6.7 h
4 plates

Boost
10
2
0
1
4
0
Released

Description

Kurt Lightbox

 

Birazcık uğraştırıcı bir model yapıştırma işlemleri gerekiyor. Telaş etmeyin. Göreseller ile size yardımcı olmaya çalışacağım.

 

Led iç kısımda bu şekilde yerleştirmeniz gerekiyoruz.

Led işlemi bitikkten sonra beyaz softbox zeminimiz bu şekilde kapak gibi üzerine oturtuyorsunuz. 0.1 tolerans değerine göre yaptım. Yapıştırma işlemi yapmadım. Sıkı bir şekilde otur. Siz duruma göre yapıştırabilirsiniz.

Kutu ve kapak işlemleri bittikten sonra iç kısımdaki manzarayı üst çıta kapaklarına yapıştırmanız gerekiyor. Aslında sıkıbir şekilde duruyor ama kolay düşmemesi için uç kısımlardan yapıştırmayı tercih ettim. Manzarayı beyaz zeminin üzerine değil alan derinliği oluşturmak için üst kapak çıtalarının seviyesine yapıştırın….

Üsk kapak çıtaları bunlar

Bozkurt (mitoloji)

Bozkurt, Türk, Moğol ve Altay mitolojisinde kutsal hayvan ve ulusal sembol. Boskord ve Pusgurt olarak da söylenir. Bozkaskır, Çalkurd sözcükleri yine aynı anlama gelir. Moğollar, Börteçine (Börteşına, Börtöşono) derler. Gökkurt veya Gökbörü, Kökbörü betimlemesi de yine niteleyici olarak kullanılır.

 

Türk mitolojisindeki yeri ve önemi

Yol gösterici, kutlu kurt, tüm Türk ve Moğol boylarının ortak ongunudur. Bazı Türk ve Moğol boyları, soylarının bu kutlu varlıktan türediğine inanırlar. Çoğu zaman soyun bir kolu Gökkurt’tan, diğer kolu ise Gökgeyik’den gelmektedir.

Comment & Rating (0)

Please fill in your opinion
(0/5000)

No more