Modular Storage Boxes/Modulární Skladovací Krabice

Copyright Claim

Modular Storage Boxes/Modulární Skladovací Krabice

Boost
2
0
0

Print Profile(1)

All
P1S
P1P
X1
X1 Carbon
X1E
A1

0.2mm layer, 2 walls, 10% infill
0.2mm layer, 2 walls, 10% infill
Designer
12.3 h
6 plates

Open in Bambu Studio
Boost
2
0
0
0
5
0
Released

Description

*Model Name:* Modular Storage Boxes 255x156,5x65mm

 

*Description:* This 3D model is designed as a smart and flexible solution for organization and storage. The main box provides a sturdy base that accommodates smaller boxes, tailored to meet the user's specific needs. These smaller boxes can be easily inserted into the main box or stacked on top of each other, allowing for a customizable storage space.

 

*Features:* - *Modular System:* Enables users to tailor the storage space to their specific requirements. - *Stackability:* The boxes are designed to be stackable, saving space and enhancing organization. -

 

*Personalization:* The smaller boxes can be individually modified or decorated, adding a personal touch.

 

*Usage:* Ideal for storing a wide range of items, from office supplies to jewelry or hobby materials. With its modular nature and customization possibilities, this model is suitable for both home and professional use.

 

 

 

Název modelu: Modulární Skladovací Krabice 255x156,5x65mm

 

Popis: Tento 3D model je navržen jako inteligentní a flexibilní řešení pro organizaci a skladování. Hlavní krabice poskytuje robustní základnu, do které se vejdou menší krabičky, navržené tak, aby splňovaly specifické potřeby uživatele. Menší krabičky lze snadno vložit do hlavní krabice nebo skládat na sebe, což umožňuje vytvoření přizpůsobitelného úložného prostoru. Vlastnosti: Modulární systém: Umožňuje uživatelům přizpůsobit úložný prostor podle jejich konkrétních potřeb.

 

Skládání: Krabičky jsou navrženy tak, aby se daly skládat na sebe, což šetří prostor a zvyšuje organizaci. Personalizace: Menší krabičky lze individuálně upravit nebo dekorovat, což přidává osobní dotek.

 

Použití: Ideální pro ukládání široké škály předmětů, od kancelářských potřeb po šperky nebo hobby materiály. Díky své modulární povaze a možnosti personalizace je tento model vhodný jak pro domácí, tak pro profesionální použití. Pokud potřebujete další úpravy nebo máte specifické požadavky, neváhejte mi napsat!

Comment & Rating (0)

Please fill in your opinion
(0/5000)

No more