Coaster "Horacká Slavie Třebíč"

Copyright Claim

Coaster "Horacká Slavie Třebíč"

Boost
6
0
0

Print Profile(1)

All
P1S
P1P
X1
X1 Carbon
X1E
A1

0.2mm layer, 2 walls, 15% infill
0.2mm layer, 2 walls, 15% infill
Designer
1.3 h
1 plate

Open in Bambu Studio
Boost
6
0
0
0
10
1
Released

Description

Představujeme tácek pod sklenice s logem vašeho oblíbeného sportovního klubu, "Horácká Slávie Třebíč"! Tento elegantní a praktický doplněk je nezbytným prvkem pro každého fanouška, který chce přidat trochu klubové vášně do svého každodenního života.

Tácek je vyroben z odolného a snadno udržovatelného materiálu, který zaručuje dlouhotrvající použití a zachování vysoké kvality. Jeho perfektní velikost poskytuje dostatek místa pro sklenice, hrnky nebo lahve, zatímco jeho pevná konstrukce zajišťuje stabilitu a bezpečnost vašich nápojů.

Jednostranně potištěné logo "Horácké Slávie Třebíč" na tácku dodává eleganci a ukazuje vaši oddanost klubu. Tento tácek je nejen praktický, ale také skvělým způsobem, jak vyjádřit vaši podporu vašemu oblíbenému týmu každý den, ať už jste doma, v kanceláři nebo na večírku se přáteli.

Buďte hrdí na svůj klub a dopřejte si tu nejlepší podporu s naším táckem pod sklenice s logem "Horácké Slávie Třebíč". Každý doušek bude teď ještě chutnější a každá společná chvíle ještě víc spojená s vaším oblíbeným týmem!

 

EN:

Introducing a coaster with the logo of your favorite sports club, "Horácká Slávie Třebíč"! This elegant and practical accessory is essential for any fan who wants to add a touch of club passion to their everyday life.

The coaster is made of durable and easy-to-clean material, ensuring long-lasting use and maintaining high quality. Its perfect size provides ample space for glasses, mugs, or bottles, while its sturdy construction ensures the stability and safety of your drinks.

The one-sided logo print of "Horácká Slávie Třebíč" on the coaster adds elegance and showcases your dedication to the club. This coaster is not only practical but also a great way to express your support for your favorite team every day, whether you're at home, in the office, or at a party with friends.

Be proud of your club and enjoy the best support with our coaster featuring the "Horácká Slávie Třebíč" logo. Every sip will now be even tastier, and every moment shared will be even more connected to your favorite team!

Comment & Rating (0)

Please fill in your opinion
(0/5000)

No more